duminică, 6 decembrie 2009

CELE MAI ciudate hoteluri din lume


Propeller Island City Lodge, Germania
Propeller Island City Lodge, Germania

Spritul german a atins aici culmile excentrismului. Camerele sunt unice, funebre, haioase sau… ciudate. Aici poti dormi intr-un sicriu, confortabil de altfel sau intr-o camera desenata ciudat, cu simboluri precrestine care mai de care mai pline de subintelesuri. Sunt 31 de camere decorate si construite total diferit fiecare axandu-se pe o tema diferita. Un hotel al diversitatii, al umorului, tragicului, al excentrismului, intr-un cuvant, al artei. “O adevarata opera a originalitatii” l-au descris cei mai multi.


Hydropalace, China
Hydropalace, China

Acest nou Nautilius se va deschide in anul 2009 si va fi scufundat la 16, 20 de metri adancime in Marea Galbena. Turistii vor ajunge la hotel cu iahtul si se vor caza in camere cu priveliste spre adancuri. Acest concept al hotelurilor subacvatice se va dezvolta atat in Londra, Dubai, Monaco, Munich si New York sub aceeasi deviza: “Purtam omenirea intr-o calatorie sub ape.”




Casablanca Hotel, New York
Casablanca Hotel, New York

Este unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri ale Amercii. Daca vrei sa te simti ca un adevarat gentelman acesta este locul perfect. Decoratiunile interioare si stilul 100% marocan te poarta usor catre atmosfera burgheza a Africii. Este un stil caracteristic perioadei coloniale a continentului negru iar influentele englezesti sunt usor sesizabile chiar si aici, in mijlocul Manhattan-ului. Confortul este cald si opulent iar celebra cafeanea Rick’s reprezinta punctul fierbinte al acestui hotel de cinci stele.


Ice Hotel, Canada
Ice Hotel, Canada

Hotelul de gheata din Quebec este construit in fiecare iarna. Are 34 de camere, o capela in care tinerii indragostit aleg sa se casatoreasca iarna de iarna, doua galerii de arta si o multime de facilitati pentru petrecerea timpului liber. Inclusiv paturile sunt sculptate in gheata dar sunt acoperite de o placa de lemn iar lenjeria este facuta din materiale speciale care asigura tot confortul necesar. Restaurantul, paharele, tacamurile…toate sunt sculptate in gheata. Atmosfera este deosebita, motiv pentru care acest hotel este renumit in intreaga lume.


Ariau Towers Hotel, Brazilia
Ariau Towers Hotel, Brazilia

Situat in jungla Amazoniana acest complex turistic este in totalitate construit deasupra pamantului, sau a raului Negro. Cazemata lui Tarzan, care este de fapt un apartament de 5 stele, se afla cocotata la 40 de metri de sol. Intre casutele din copaci exista funii, punti de lemn si de franghie cu ajutorul carora turistii se deplaseaza din camere la receptie sau restaurant. Concluzia ar fi ca o “vacanta la inaltime” este in totalitate garantata.


Hotelul Biblioteca, New York
Hotelul Biblioteca, New York

60 de camere situate pe 10 etaje. Fiecare etaj “se ocupa” de un domeniu al stiintei. Puteti alege sa va petreceti un sejur pe nivelul Religie sau un weekend pe etajul Matematica. Fiecare camera gazduieste parte din cele 60000 de volume din colectia hotelului. O vacanta “intelectuala” va dorim!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu