marți, 15 decembrie 2009

cei mai scumpi pantofi pentru femei


Top 4 cei mai scumpi pantofi pentru femei

cei mai scumpi pantofi pentru femei


Cu siguranta spiritul feminin este mai bine pus in valoare atunci cand poseda obiecte dintre cele mai scumpe. Si unele dintre acestea sunt fara indoiala pantofii.

Cei mai scumpi pantofi sunt asa numitii “Harry Winston’s Ruby Slippers” care au un pret spectaculos de 3 milioane de dolari. Acestia au fost creati de catre designerul Ronald Winston de la casa de moda House of Harry Winston. Pantofii sunt “imbracati” cu 4.600 de rubine care totalizeaza 1.350 de carate, pietre pretioase atasate manual intr-un interval de doua luni. Acestia au fost creati in 1989 si au ramas inca cei mai scumpi pantofi din lume.

“Stuart Weitzman and Le Vian evening shoes” este o alta pereche de pantofi pentru femei care costa 2 milioane de dolari. Creati de Stuart Weitzman acestia sunt fabricati din piele argintie si sunt incrustati cu pietre pretioase si diamante de 200 de carate.

“Stuart Weitzman’s Cinderella Slippers” costa, de asemenea, doua milioane de dolari Acestia au fost creati de Stuart Weitzman si au fost purtati de catre Alison Krauss in cadrul galei Academy Awards din 2004. Pantofii sunt incrustati cu 565 de diamante. In acest moment ei sunt expusi la Beverly Hills.

Pantofii denumiti “Stuart Weitzman's Rubin Slipers” au fost creati tot de catre Stuart Weitzman si au un pret de 1,2 milioane de dolari. Acestia au pe suprafata lor 642 de rubine din Birmania de 123,33 carate. Tocurile sunt fabricate din platina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu